Din fiskefars er blevet mere frisk – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IVH > NYHEDER > ARKIV > 2014 > Din fiskefars er bleve...

11. juni 2014

Din fiskefars er blevet mere frisk

Fødevarer

Lektor Jørgen Leisner, Institut for Veterinær Sygdomsbiologi, har kigget nærmere på fødevareprøver for DR Kontant og sporer bedring i kvaliteten.

DR Kontant tester fiskefars for anden gang i år. Og selvom flere af prøverne dumper, så ligger bakterie-tallet væsentligt lavere end sidst, siger Jørgen Leisner, lektor ved Institut for Veterinær Sygdomsbiologi.

- Sidste gang var vi jo oppe på nogle værdier på 100 millioner eller 1 milliard bakterier pr. gram, og nu er vi nede på mellem 10 og 17-18 millioner bakterier pr. gram, for dem, der er over grænseværdien. Og det er klart bedre, konstaterer han. Læs mere hos DR