Birgit Nørrung

Birgit Nørrung

Institutleder


  1. 2023
  2. Udgivet

    Sygdomsbekæmpelse gennem 250 år

    Houe, Hans, Bojesen, Anders Miki & Nørrung, Birgit, 2023, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 2023, 4, s. 18-23

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. 2021
  4. Udgivet

    A Sustainability Compass for policy navigation to sustainable food systems

    Hebinck, A., Zurek, M., Achterbosch, T., Forkman, Björn, Kuijsten, A., Kuiper, M., Nørrung, Birgit, Veer, P. V. ’. & Leip, A., 2021, I: Global Food Security. 29, 100546.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  5. 2018
  6. Udgivet

    Overtagelse af DET VETERINÆRE BEREDSKAB på KU/SSI

    Nørrung, Birgit, Mølbak, Kåre, Nielsen, C., Rosenquist, H. & Houe, Hans, 2018, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 2018, 4, s. 10-12 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debat

  7. 2016
  8. Udgivet

    Fødevaresikkerhed, egenkontrol og kultur: et studie af egenkontrollen og fødevaresikkerhedskulturen på tre mindre kødforarbejdende virksomheder

    Nøhr, R., Larsen, M. H., Nørrung, Birgit & Lassen, J., 2016, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 42 s. (IFRO Rapport; Nr. 246).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  9. 2015
  10. Udgivet

    A risk-based microbiological criterion that uses the relative risk as the critical limit

    Andersen, J. K., Nørrung, Birgit, Machado, S. D. C. A. & Nauta, M., dec. 2015, I: Food Control. 58, s. 29-32 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  11. 2013
  12. Udgivet

    Case-by-case risk assessment of broiler meat batches: an effective control strategy for Campylobacter

    Christensen, B. B., Nauta, M., Korsgaard, H., Sørensen, A. I. V., Rosenquist, H., Boysen, L., Perge, A. & Nørrung, Birgit, 2013, I: Food Control. 31, 2, s. 485-490 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Occurrence and control of viruses in food handling environments and in ready-to-eat foods

    Porsbo, L. J., Jensen, T. & Nørrung, Birgit, 2013, I: Food Safety Assurance and Veterinary Public Health. 6, s. 181-200 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  14. 2012
  15. Udgivet

    Inactivation of norovirus surrogates on surfaces and raspberries by steam-ultrasound treatment

    Schultz, A. C., Uhrbrand, K., Nørrung, Birgit & Dalsgaard, Anders, 2012, I: Journal of Food Protection. 75, 2, s. 376-381 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Risk assessment of biological hazards for consumer protection

    Nørrung, Birgit, Collins, D., Budka, H. & Hugas, M., 2012, I: The EFSA Journal. 10, 10, 8 s., S1003.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  17. Udgivet

    Scientific Opinion on the public health hazards to be covered by inspection of meat (poultry): EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), EFSA Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM) and EFSA Panel on Animal Health and Welfare (AHAW)

    Nørrung, Birgit, EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), E. P. O. B. H. (., EFSA Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM), E. P. O. C. I. T. F. C. (. & EFSA Panel on Animal Health and Welfare (AHAW), E. P. O. A. H. A. W. (., 2012, I: The EFSA Journal. 10, 6, 179 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 15916715