Peder Nørgaard

Peder Nørgaard

Lektor emeritus


  1. 2016
  2. Udgivet

    Effect of dietry starch content on prediction of feed intake by six different models for dairy cows

    Nørgaard, Peder & Jensen, L. M., sep. 2016, Energy and protein metabolism and nutrition. s. 235-237 3 s. (EAAP Scientific Series; Nr. 0071-2477, Bind 137).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Faecal characteristics and milk production of dairy cows in early-lactation fed diets differing in forage types in commercial herds

    Mgbeahuruike, A. C., Nørgaard, Peder, Eriksson, T., Nordqvist, M. & Nadeau, E., 6 jun. 2016, I: Acta Agriculturae Scandinavica. Section A. Animal Science. 66, 1, s. 8-16 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Forage quality and ruminant performance

    Nadeau, E., Richardt, W. & Nørgaard, Peder, jun. 2016, XLV Sesja Naukowa Sekcji Zywienia Zwierzat Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk. Polen, s. 12-28

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Diegivende fårs foderoptagelse aftager med stigende tyggetidsindeks: model til estimering af diegivende moderfårs grovfoder optagelse

    Nørgaard, Peder, Nielsen, M. V. & Nadeau, E., jan. 2016, I: Faar. 81, 1, s. 10-14 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Description and evaluation of a net energy intake model as a function of dietary chewing index

    Jensen, L. M., Markussen, Bo, Nielsen, N. I., Nadeau, E., Weisbjerg, M. R. & Nørgaard, Peder, 2016, I: Journal of Dairy Science. 99, 11, s. 8699-8715 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Effect of adjusting the dietary chewing index for intake of forage NDF on the performance of a net energy intake model

    Jensen, L. M. & Nørgaard, Peder, 2016, Proceedings of the 7th Nordic Feed Science Conference. Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences, s. 78-81 4 s. (Sveriges Lantbruksuniversitet. Institutionen foer Husdjurens Utfordring och Vaard. Rapport, Bind 293).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effect of dietary starch content on prediction of feed intake by six different models for dairy cows

    Nørgaard, Peder & Jensen, L. M., 2016, Energy and protein metabolism and nutrition. Skomiał, J. & Lapierre, H. (red.). Wageningen Academic Publishers, Bind 137. s. 235-237 3 s. (European Association for Animal Production. Scientific Series, Bind 137).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Fibre and Protein Quality of Silages and their Effects on Ruminant Performance

    Nadeau, E., Richardt, W. & Nørgaard, Peder, 2016, Forage Conservation, Proceedings of the 17th International Conference. 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

ID: 4223741