Disruption of meal routines in old age

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Dokumenter

  • bridgit_2018

    Forlagets udgivne version, 3,61 MB, PDF-dokument

  • Sidse Schoubye Andersen
OriginalsprogEngelsk
TitelBridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions
Antal sider1
Publikationsdato2018
Sider16
StatusUdgivet - 2018
BegivenhedBridg'it - : Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea - University of Edinburgh, Edinburgh, Storbritannien
Varighed: 12 apr. 201814 apr. 2018
Konferencens nummer: 3

Workshop

WorkshopBridg'it -
Nummer3
LokationUniversity of Edinburgh
LandStorbritannien
ByEdinburgh
Periode12/04/201814/04/2018

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 209059380