Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Dokumenter

Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedKøbenhavn
ForlagFødevareøkonomisk Institut
Antal sider63
StatusUdgivet - 2006
NavnRapport / Fødevareøkonomiske Institut
Nummer184
ISSN1397-1951

    Forskningsområder

  • Det tidligere LIFE - Fødevarekvalitet, Fødevaresikkerhed, Økonomi, Omkostninger, Efterspørgsel

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 8044015