CALAR symposium 2023

29. september 2023 kl. 13-17

 

For 20. gang glæder det os at kunne invitere forsøgsdyrsfolk til vores årlige CALAR symposium. I år har vi som gæstetaler inviteret Mads Frost Bertelsen, som er Zoologisk direktør i Zoo i København og adj. professor i zoologisk medicin, Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab på Københavns Universitet. Mads vil fortælle om CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), som er en international konvention til kontrol af handlen (over landegrænser) med vilde dyr og planter – og om reglerne for brug af truede dyrearter til forsøg.

Naturligvis har vi også nogle af CALARs studerende og projektansvarlige på banen. De vil alle fortælle om deres projekter, give en status og fortælle om de nyeste resultater. Sidst - men ikke mindst - vil Axel Kornerup give sin traditionsrige opsummering af indlæggene. Naturligvis vil vi også sørge for en god, lang kaffepause og mulighed for at få hilst på venner og kolleger. 

Bemærk at der i år er mulighed for at tilmelde sig til en frokostsandwich fra kl. 12. Vi holder nemlig CeLATs seminar (Center for Laboratory Animal Training) samme dag/sted som CALARs mini-symposium og der er derfor mulighed for at deltage i to spændende events på én dag. Hvis du også vil deltage i CeLATs seminar kl. 9-12, skal du tilmelde dig dette på CeLATs hjemmeside www.CeLAT.dk.

SE PROGRAMMET HER.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet pga. sygdom eller lignende.

Hvor:

Symposiet finder sted fredag d. 29. september 2023 kl. 13.00 – 17.00  i det smukke Festauditorium  A1-01.01på Københavns Universitet, Campus Frederiksberg, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C. 

Det vil være muligt at afhente en p-billet ved auditoriet fra kl. 12.00.

Tilmelding

Symposiet er gratis og alle med interesse kan deltage. Af hensyn til planlægningen vil vi gerne vide hvor mange, der dukker op og du skal derfor tilmelde dig symposiet. Vi har plads til 140 personer og tilmeldingen foregår efter det simple først-til-mølle princip. Tilmeld dig HER på CALARs hjemmeside.  Husk at skrive om du vil have frokosten med.

 Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder end ovenstående. Dog vil skriftlige tilmeldinger leveret personligt til Dorte Bratbo af en forhåndsprogrammeret Mars rover blive accepteret.

Seneste frist for tilmelding er fredag d. 15. september kl. 16:00.

Skulle du have tilmeldt dig og alligevel være blevet forhindret, bedes du huske at melde fra ved at sende en mail til Helle Vinberg (hvin@sund.ku.dk). Undlader du at melde fra, vil jeg videresende dit navn og din adresse til Dansk Entomologisk Selskab og Foreningen Klaskfri Sommer. De søger forsøgspersoner til et myggestudie, som skal klarlægge hvilke fødeemner, der medfører større risiko for myggestik. Du får udleveret maden før døgn-opholdet i det lille, lukkede rum med myggene. Kløestillende creme udleveres efter opholdet.

Har du brug for yderligere info om symposiet, så kontakt Dorte Bratbo på brat@sund.ku.dk

 

På venligt gensyn
På vegne af CALAR
Dorte Bratbo