CALAR minisymposium 2023

For 20. gang glæder det os at kunne invitere forsøgsdyrsfolk til vores årlige CALAR symposium. I år har vi som gæstetaler inviteret Mads Frost Bertelsen, som er Zoologisk direktør i Zoo i København og adj. professor i zoologisk medicin, Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab på Københavns Universitet. Mads vil fortælle om CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), som er en international konvention til kontrol af handlen (over landegrænser) med vilde dyr og planter – og om reglerne for brug af truede dyrearter til forsøg. 

Naturligvis har vi også nogle af CALARs studerende og projektansvarlige på banen. De vil alle fortælle om deres projekter, give en status og fortælle om de nyeste resultater. Sidst - men ikke mindst - vil Axel Kornerup give sin traditionsrige opsummering af indlæggene. Naturligvis vil vi også sørge for en god, lang kaffepause og mulighed for at få hilst på venner og kolleger.

Bemærk at der i år er mulighed for at tilmelde sig til en frokostsandwich fra kl. 12. Vi holder nemlig CeLATs seminar (Center for Laboratory Animal Training) samme dag/sted som CALARs mini-symposium og der er derfor mulighed for at deltage i to spændende events på én dag. Hvis du også vil deltage i CeLATs seminar kl. 9-12, skal du tilmelde dig dette på CeLATs hjemmeside www.CeLAT.dk.

VI ÅBNER FOR TILMELDING DEN 11. AUGUST 2023.

PROGRAM

TILMELDING