Jørgen Leisner
Lektor
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- Udgivet
Novel cadaverine non-invasive biosensor technology for the prediction of shelf life of modified atmosphere packed pork cutlets
Alexi, N., Thamsborg, K., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2022, I: Meat Science. 192, 108876.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Scientists’ Assessments of Research on Lactic Acid Bacterial Bacteriocins 1990–2010
Martinenghi, Laura Daniela & Leisner, Jørgen, 2022, I: Frontiers in Microbiology. 13, 908336.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4225300
Flest downloads
-
831
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
241
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
191
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet