Jørgen Leisner
Lektor
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2019
- Udgivet
Fødevaresikkerhed i udvikling
Ingmer, Hanne, Larsen, M. H., Leisner, Jørgen, Frees, Dorte, Brøndsted, Lone & Dalsgaard, Anders, 2019, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 2019, 7, s. 10-13Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2003
- Udgivet
Julemad uden dårlige maver
Jørgensen, K., Hald, B. & Leisner, Jørgen, 2003, I: Plus Proces. 11, s. 49 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2002
- Udgivet
Mælk og bakterier: den bakteriologiske sundheds- og forbrugermæssige standard af mælk og smør fremstillet i Danmark 1850-1914
Leisner, Jørgen, 2002, I: Erhvervshistorisk Årbog. 2002, s. 50-118 69 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2000
- Udgivet
Something fishy: answer to question
Leisner, Jørgen, 2000Publikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Udgivet
Spoilage of fish products
Leisner, Jørgen & Gram, L., 2000, Encyclopedia of food microbiology. Robinson, R. K., Batt, C. A. & Patel, P. D. (red.). San Diego: Academic Press, s. 813-820 8 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
ID: 4225300
Flest downloads
-
830
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
238
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
190
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet