Jørgen Leisner
Lektor
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 1997
- Udgivet
Characterizationof the prevailing flora of Carnobacterium spp. growing on CO2 modified atmosphere packaged rainbow trout (Salmo gairdner) fillets
LeBlanc, E. L., Stiles, M. E., McMullen, L. M. & Leisner, Jørgen, 1997, Development in food science. Luten, J. B., Børresen, T. & Oehlenschläger, J. (red.). 38 udg. Elsevier, s. 445-454 10 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Microbiology of chili bo, a popular Malaysian food ingredient
Leisner, Jørgen, Rusul, G., Wee, B. W., Boo, H. C. & Muhammad, K., 1997, I: Journal of Food Protection. 60, 10, s. 1235-1240 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4225300
Flest downloads
-
830
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
238
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
190
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet