Jørgen Leisner
Lektor
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2001
- Udgivet
Genotypic and phenotypic diversity within "catch-all-species" of lactic acid bacteria
Leisner, Jørgen, 2001.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Identification of lactic acid bacteria constituting the predominating microflora in an acid-fermented condiment (tempoyak) popular in Malaysia
Leisner, Jørgen, Vancanneyt, M., Rusul, G., Pot, B., Lefebvre, K., Fresi, A. & Tee, L. K., 2001, I: International Journal of Food Microbiology. 63, s. 149-157 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4225300
Flest downloads
-
830
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
238
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
190
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet