Standard
Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød. / Roepstorff, Allan Knud; Mejer, Helena; Thomsen, Lisbeth Ebsen; Thamsborg, Stig Milan; Byrne, Derek Victor; Hansen, Laurits Lydehøj; Knudsen, Knud Erik Bach; Møller, Kristian.
In:
FØJOenyt, No. 3, 2005.
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
Roepstorff, AK
, Mejer, H, Thomsen, LE
, Thamsborg, SM, Byrne, DV, Hansen, LL, Knudsen, KEB & Møller, K 2005, '
Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød',
FØJOenyt, no. 3. <
http://orgprints.org/9368>
APA
Roepstorff, A. K.
, Mejer, H., Thomsen, L. E.
, Thamsborg, S. M., Byrne, D. V., Hansen, L. L., Knudsen, K. E. B., & Møller, K. (2005).
Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød.
FØJOenyt, (3).
http://orgprints.org/9368
Vancouver
Roepstorff AK, Mejer H, Thomsen LE, Thamsborg SM, Byrne DV, Hansen LL et al. Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød. FØJOenyt. 2005;(3).
Author
Roepstorff, Allan Knud ; Mejer, Helena ; Thomsen, Lisbeth Ebsen ; Thamsborg, Stig Milan ; Byrne, Derek Victor ; Hansen, Laurits Lydehøj ; Knudsen, Knud Erik Bach ; Møller, Kristian. / Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød. In: FØJOenyt. 2005 ; No. 3.
Bibtex
@article{e56fe010a1c011ddb6ae000ea68e967b,
title = "Cikorier{\o}dder forbedrer smag og lugt i {\o}kologisk svinek{\o}d",
author = "Roepstorff, {Allan Knud} and Helena Mejer and Thomsen, {Lisbeth Ebsen} and Thamsborg, {Stig Milan} and Byrne, {Derek Victor} and Hansen, {Laurits Lydeh{\o}j} and Knudsen, {Knud Erik Bach} and Kristian M{\o}ller",
year = "2005",
language = "Dansk",
journal = "F{\O}JOenyt",
issn = "1604-0309",
publisher = "Forskningscenter for {\O}kologisk Jordbrug",
number = "3",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Cikorierødder forbedrer smag og lugt i økologisk svinekød
AU - Roepstorff, Allan Knud
AU - Mejer, Helena
AU - Thomsen, Lisbeth Ebsen
AU - Thamsborg, Stig Milan
AU - Byrne, Derek Victor
AU - Hansen, Laurits Lydehøj
AU - Knudsen, Knud Erik Bach
AU - Møller, Kristian
PY - 2005
Y1 - 2005
M3 - Tidsskriftartikel
JO - FØJOenyt
JF - FØJOenyt
SN - 1604-0309
IS - 3
ER -