Standard
Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. / Thamsborg, Stig Milan; Hansen, Laurits Lydehøj; Hald, Anna Bodil; Kristensen, Troels; Nielsen, Jacob Holm; Nørbæk, Rikke; Christensen, Lars Porskjær; Søegaard, Karen; Vestergaard, Mogens; Brandt, Kirsten; Byrne, Derek Victor; Martens, Magni; Mejer, Helena; Roepstorff, Allan Knud.
FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. ed. / Linda S. Sørensen; Claus Bo Andreasen. Holstebro : Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, 2006. p. 80-83.
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Communication
Harvard
Thamsborg, SM, Hansen, LL, Hald, AB, Kristensen, T, Nielsen, JH, Nørbæk, R, Christensen, LP, Søegaard, K, Vestergaard, M, Brandt, K, Byrne, DV, Martens, M, Mejer, H & Roepstorff, AK 2006, Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. in LS Sørensen & CB Andreasen (eds), FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, Holstebro, pp. 80-83.
APA
Thamsborg, S. M., Hansen, L. L., Hald, A. B., Kristensen, T., Nielsen, J. H., Nørbæk, R., Christensen, L. P., Søegaard, K., Vestergaard, M., Brandt, K., Byrne, D. V., Martens, M., Mejer, H., & Roepstorff, A. K. (2006). Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. In L. S. Sørensen, & C. B. Andreasen (Eds.), FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005 (pp. 80-83). Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer.
Vancouver
Thamsborg SM, Hansen LL, Hald AB, Kristensen T, Nielsen JH, Nørbæk R et al. Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. In Sørensen LS, Andreasen CB, editors, FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. Holstebro: Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer. 2006. p. 80-83
Author
Thamsborg, Stig Milan ; Hansen, Laurits Lydehøj ; Hald, Anna Bodil ; Kristensen, Troels ; Nielsen, Jacob Holm ; Nørbæk, Rikke ; Christensen, Lars Porskjær ; Søegaard, Karen ; Vestergaard, Mogens ; Brandt, Kirsten ; Byrne, Derek Victor ; Martens, Magni ; Mejer, Helena ; Roepstorff, Allan Knud. / Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. editor / Linda S. Sørensen ; Claus Bo Andreasen. Holstebro : Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, 2006. pp. 80-83
Bibtex
@inbook{e46ea740a1c111ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kvalitet af {\o}kologisk okse- og svinek{\o}d",
author = "Thamsborg, {Stig Milan} and Hansen, {Laurits Lydeh{\o}j} and Hald, {Anna Bodil} and Troels Kristensen and Nielsen, {Jacob Holm} and Rikke N{\o}rb{\ae}k and Christensen, {Lars Porskj{\ae}r} and Karen S{\o}egaard and Mogens Vestergaard and Kirsten Brandt and Byrne, {Derek Victor} and Magni Martens and Helena Mejer and Roepstorff, {Allan Knud}",
year = "2006",
language = "Dansk",
isbn = "87-991343-0-6",
pages = "80--83",
editor = "S{\o}rensen, {Linda S.} and Andreasen, {Claus Bo}",
booktitle = "F{\O}JO II",
publisher = "Forskningscenter for {\O}kologisk Jordbrug og F{\o}devaresystemer",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Kvalitet af økologisk okse- og svinekød
AU - Thamsborg, Stig Milan
AU - Hansen, Laurits Lydehøj
AU - Hald, Anna Bodil
AU - Kristensen, Troels
AU - Nielsen, Jacob Holm
AU - Nørbæk, Rikke
AU - Christensen, Lars Porskjær
AU - Søegaard, Karen
AU - Vestergaard, Mogens
AU - Brandt, Kirsten
AU - Byrne, Derek Victor
AU - Martens, Magni
AU - Mejer, Helena
AU - Roepstorff, Allan Knud
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 87-991343-0-6
SP - 80
EP - 83
BT - FØJO II
A2 - Sørensen, Linda S.
A2 - Andreasen, Claus Bo
PB - Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer
CY - Holstebro
ER -