Kvalitet af økologisk okse- og svinekød

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. / Thamsborg, Stig Milan; Hansen, Laurits Lydehøj; Hald, Anna Bodil; Kristensen, Troels; Nielsen, Jacob Holm; Nørbæk, Rikke; Christensen, Lars Porskjær; Søegaard, Karen; Vestergaard, Mogens; Brandt, Kirsten; Byrne, Derek Victor; Martens, Magni; Mejer, Helena; Roepstorff, Allan Knud.

FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. ed. / Linda S. Sørensen; Claus Bo Andreasen. Holstebro : Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, 2006. p. 80-83.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Thamsborg, SM, Hansen, LL, Hald, AB, Kristensen, T, Nielsen, JH, Nørbæk, R, Christensen, LP, Søegaard, K, Vestergaard, M, Brandt, K, Byrne, DV, Martens, M, Mejer, H & Roepstorff, AK 2006, Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. in LS Sørensen & CB Andreasen (eds), FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, Holstebro, pp. 80-83.

APA

Thamsborg, S. M., Hansen, L. L., Hald, A. B., Kristensen, T., Nielsen, J. H., Nørbæk, R., Christensen, L. P., Søegaard, K., Vestergaard, M., Brandt, K., Byrne, D. V., Martens, M., Mejer, H., & Roepstorff, A. K. (2006). Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. In L. S. Sørensen, & C. B. Andreasen (Eds.), FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005 (pp. 80-83). Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer.

Vancouver

Thamsborg SM, Hansen LL, Hald AB, Kristensen T, Nielsen JH, Nørbæk R et al. Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. In Sørensen LS, Andreasen CB, editors, FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. Holstebro: Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer. 2006. p. 80-83

Author

Thamsborg, Stig Milan ; Hansen, Laurits Lydehøj ; Hald, Anna Bodil ; Kristensen, Troels ; Nielsen, Jacob Holm ; Nørbæk, Rikke ; Christensen, Lars Porskjær ; Søegaard, Karen ; Vestergaard, Mogens ; Brandt, Kirsten ; Byrne, Derek Victor ; Martens, Magni ; Mejer, Helena ; Roepstorff, Allan Knud. / Kvalitet af økologisk okse- og svinekød. FØJO II: forskning i økologisk jordbrug og fødevaresystemer 2000-2005. editor / Linda S. Sørensen ; Claus Bo Andreasen. Holstebro : Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, 2006. pp. 80-83

Bibtex

@inbook{e46ea740a1c111ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kvalitet af {\o}kologisk okse- og svinek{\o}d",
author = "Thamsborg, {Stig Milan} and Hansen, {Laurits Lydeh{\o}j} and Hald, {Anna Bodil} and Troels Kristensen and Nielsen, {Jacob Holm} and Rikke N{\o}rb{\ae}k and Christensen, {Lars Porskj{\ae}r} and Karen S{\o}egaard and Mogens Vestergaard and Kirsten Brandt and Byrne, {Derek Victor} and Magni Martens and Helena Mejer and Roepstorff, {Allan Knud}",
year = "2006",
language = "Dansk",
isbn = "87-991343-0-6",
pages = "80--83",
editor = "S{\o}rensen, {Linda S.} and Andreasen, {Claus Bo}",
booktitle = "F{\O}JO II",
publisher = "Forskningscenter for {\O}kologisk Jordbrug og F{\o}devaresystemer",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Kvalitet af økologisk okse- og svinekød

AU - Thamsborg, Stig Milan

AU - Hansen, Laurits Lydehøj

AU - Hald, Anna Bodil

AU - Kristensen, Troels

AU - Nielsen, Jacob Holm

AU - Nørbæk, Rikke

AU - Christensen, Lars Porskjær

AU - Søegaard, Karen

AU - Vestergaard, Mogens

AU - Brandt, Kirsten

AU - Byrne, Derek Victor

AU - Martens, Magni

AU - Mejer, Helena

AU - Roepstorff, Allan Knud

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-991343-0-6

SP - 80

EP - 83

BT - FØJO II

A2 - Sørensen, Linda S.

A2 - Andreasen, Claus Bo

PB - Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer

CY - Holstebro

ER -

ID: 8056479