Amanda Brinch Kruse

Amanda Brinch Kruse

Adjunkt


  1. 2020
  2. Udgivet

    KONSEKVENSER AF PRRS1-SMITTE FRA EN ORNESTATION UD FRA REGISTERDATA

    Kruse, Amanda Brinch, Stege, Helle & Kristensen, C. S., 7 sep. 2020, 7 s. SEGES Svineproduktion.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  3. 2019
  4. Udgivet
  5. 2017
  6. Udgivet

    Ordinationsmønstre i økologiske besætninger

    Kruse, Amanda Brinch, 2017, I: Svin. s. 44-46 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Vurdering af smittebeskyttelse i danske svinebesætninger

    Ramvad, C., Glavind, Anne-Sofie, Kruse, Amanda Brinch, Johansen, C., Alban, L. M. & Nielsen, Liza Rosenbaum, 2017, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 100, 8, s. 18-23 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. 2013
  9. Udgivet

    Assessment of risk associated with a change in meat inspection - Is mandatory palpation of the liver and lungs a necessary part of meat inspection in finisher pigs?

    Pacheco, G., Kruse, Amanda Brinch, Petersen, J. V. & Alban, L., 2013, Landbrug og fødevarer SEGES. 65 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  10. Udgivet

    Værdi af palpering af lunger og lever hos slagtesvin

    Kruse, Amanda Brinch, Pacheco, G., Petersen, J. V. & Alban, L., 2013, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 9, s. 18-23 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 113267450