Produktion, ernæring og sundhed
Sektionen dækker over forskningsområderne; husdyrproduktion – kvæg, Kvægsundhed, husdyrproduktion – svin og svinesygdomme. Kerneområderne omfatter undervisning og forskning i produktion og sundhed hos husdyr og et hovedformål i faggruppen er at øge samarbejdet mellem de veterinære og agronomielle fagområder.
Arbejdet er især rettet imod produktionsdyr i besætninger. Ved at gennemføre såvel undervisningen som forskningen baseret på besætninger sikrer vi, at begge dele bliver rettet mod de aktuelle forhold i husdyrproduktionserhvervet. Det akademiske forløb skærpes gennem dette direkte link til virkeligheden.
Sektionen er opdelt i 3 forskergrupper;
- Pig Health (Jens Peter Nielsen)
- Pig and Mink Production and Nutrition (Anders R. Kristensen)
- Cattle Production, Health and Nutrition (Volker Krömker)
Info fra sektionen
Sektionsleder:
Lektor Anni Øyan Pedersen
Mail: anni.oeyan@sund.ku.dk
Tlf.: 35 33 20 97
Adresse:
Grønnegårdsvej 2
1870 Frederiksberg C