Birgit Nørrung
Institutleder
IVH, Sekretariat og drift
Grønnegårdsvej 15, 1870 Frederiksberg C
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
A risk-based microbiological criterion that uses the relative risk as the critical limit
Andersen, J. K., Nørrung, Birgit, Machado, S. D. C. A. & Nauta, M., dec. 2015, I: Food Control. 58, s. 29-32 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 15916715
Flest downloads
-
532
downloads
Fødevaresikkerhed, egenkontrol og kultur: et studie af egenkontrollen og fødevaresikkerhedskulturen på tre mindre kødforarbejdende virksomheder
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
24
downloads
A Sustainability Compass for policy navigation to sustainable food systems
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet