Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. Udgivet

    Detection of resistance of lactic acid bacteria to a mixture of the hop analogue compounds tetrahydroiso-a-acids by noninvasive measurement of intracellular pH

    Yansanjav, A., Siegumfeldt, Henrik, Jespersen, Lene, Vancanneyt, M., Swings, J., Hollerová, I. & Leisner, Jørgen, 2004, I: Journal of Applied Microbiology. 96, s. 1324-1332 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Effects of grade, smiley, and text on Danish and Finnish consumers’ perceptions of food safety inspection reports

    Vainio, A., Ollila, S., Sørensen, T. A., Kaskela, J., Finell, E., Leisner, Jørgen & Lundén, J., 2023, I: Food Control. 144, 109382.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cadaverine as a Potential Spoilage Indicator in Skin-Packed Beef and Modified-Atmosphere-Packed Beef

    Thamsborg, K. K. M., Lund, B. W., Byrne, D. V., Leisner, Jørgen & Alexi, N., 2023, I: Foods. 12, 24, 11 s., 4489.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Draft genome sequences of three Carnobacterium maltaromaticum isolates from two low pH bogs in Denmark

    Tang, Taya & Leisner, Jørgen, 2024, I: Microbiology resource announcements. 13, 1, 4 s., e00969-23.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Synthesis and Antimicrobial Properties of a Ciprofloxacin and PAMAM-dendrimer Conjugate

    Svenningsen, Søren Wedel, Frederiksen, R. F., Counil, C., Ficker, M., Leisner, Jørgen & Christensen, Jørn Bolstad, 2020, I: Molecules. 25, 6, s. 1-13 1389.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The genus Lactobacillus

    Pot, B., Felis, G. E., De Bruyne, K., Tsakalidou, E., Papadimitriou, K., Leisner, Jørgen & Vandamme, P., 2014, Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy. Holzapfel, W. H. & Wood, B. J. B. (red.). Wiley-Blackwell, s. 249-353 105 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Sensory shelf life determination of a processed meat product "rullepølse" and microbial metabolites as potential indicators

    Nielsen, S. S., Leisner, Jørgen & Byrne, D. V., 2009, I: Meat Science. 83, 2, s. 285-292 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Microbial analysis of Malaysian tempeh, and characterization of two bacteriocins produced by isolates of Enterococcus faecium

    Moreno, M. R. F., Leisner, Jørgen, Tee, L. K., Ley, C., Radu, S., Rusul, G., Vancanneyt, M. & Vuyst, L. D., 2002, I: Journal of Applied Microbiology. 92, 1, s. 147-157 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Scientists’ Assessments of Research on Lactic Acid Bacterial Bacteriocins 1990–2010

    Martinenghi, Laura Daniela & Leisner, Jørgen, 2022, I: Frontiers in Microbiology. 13, 908336.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4225300