Jørgen Leisner
Lektor
- Udgivet
Øvelsesvejledning: fødevaremikrobiologi for levnedsmiddelingeniører - efterår 2007 (uge 46-50)
Leisner, Jørgen & Larsen, M. H., 2007, København: Institut for Veterinær Patobiologi, Københavns Universitet. 40 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Kompendium/lecture notes › Undervisning
- Udgivet
a-Chitinase activity among lactic acid bacteria
Leisner, Jørgen, Vogensen, Finn Kvist, Kollmann, J. C., Aideh, B., Vandamme, P., Vancanneyt, M. & Ingmer, Hanne, 2008, I: Systematic and Applied Microbiology. 31, 2, s. 151-156 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
What consumers expect from food control and what they get - A case study of the microbial quality of sushi bars in Denmark
Leisner, Jørgen, Lund, Thomas Bøker, Frandsen, E. A., Andersen, N. B. A., Fredslund, L., Nguyen, V. P. T. & Kristiansen, T., 2014, I: Food Control. 45, s. 76-80 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Weeds, heat and pure cultures: on the differential succes of new technologies in the Danish and American creamery industries in the 1890s
Leisner, Jørgen, 2005, I: Food Policy. 30, 4, s. 419-433 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Veterinary bacteriology in Denmark from the 1880s to 2022
Leisner, Jørgen & Larsen, J. L., 2024, I: APMIS. 132, 1, s. 31-42Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Jacobsen, T., Leisner, Jørgen, Granly Koch, A. & Søltoft-Jensen, J., 2012, I: Fleischwirtschaft. 92, 5, s. 96-102 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The lesser LAB gods: Pediococcus, Leuconostoc, Weissella, Carnobacterium and affiliated genera
Huys, G., Leisner, Jørgen & Bjorkroth, J., 2012, Lactic acid bacteria - microbiological and functional aspects. Lahtinen, S., Ouwehand, A. C., Salminen, S. & Wright, A. V. (red.). 4. udg. CRC Press, s. 93-122 30 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The lactic acid bacterium, Carnobacterium maltaromaticum possess a diverse range of potential virulence genes some of which are related to similar genes in Listeria monocytogenes
Leisner, Jørgen, Hansen, M., Larsen, M., Ingmer, Hanne, Hansen, L. & Sørensen, S., 2010. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
The lactic acid bacterium, Carnobacterium maltaromaticum possess a diverse range of potential virulence genes some of which are related to similar genes in Listeria monocytogenes
Leisner, Jørgen, Hansen, M. A., Larsen, M. H., Ingmer, Hanne, Hansen, Lars Hestbjerg & Sørensen, Søren Johannes, 2010.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
The genus Paralactobacillus
Leisner, Jørgen & Pot, B., 2014, Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy. Holzapfel, W. H. & Wood, B. J. B. (red.). Wiley-Blackwell, s. 355-358 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4225300
Flest downloads
-
830
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
239
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
190
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet