Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. Udgivet

    Øvelsesvejledning: fødevaremikrobiologi for levnedsmiddelingeniører - efterår 2007 (uge 46-50)

    Leisner, Jørgen & Larsen, M. H., 2007, København: Institut for Veterinær Patobiologi, Københavns Universitet. 40 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  2. Udgivet

    a-Chitinase activity among lactic acid bacteria

    Leisner, Jørgen, Vogensen, Finn Kvist, Kollmann, J. C., Aideh, B., Vandamme, P., Vancanneyt, M. & Ingmer, Hanne, 2008, I: Systematic and Applied Microbiology. 31, 2, s. 151-156 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    What consumers expect from food control and what they get - A case study of the microbial quality of sushi bars in Denmark

    Leisner, Jørgen, Lund, Thomas Bøker, Frandsen, E. A., Andersen, N. B. A., Fredslund, L., Nguyen, V. P. T. & Kristiansen, T., 2014, I: Food Control. 45, s. 76-80 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Weeds, heat and pure cultures: on the differential succes of new technologies in the Danish and American creamery industries in the 1890s

    Leisner, Jørgen, 2005, I: Food Policy. 30, 4, s. 419-433 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  5. Udgivet

    Veterinary bacteriology in Denmark from the 1880s to 2022

    Leisner, Jørgen & Larsen, J. L., 2024, I: APMIS. 132, 1, s. 31-42

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst

    Jacobsen, T., Leisner, Jørgen, Granly Koch, A. & Søltoft-Jensen, J., 2012, I: Fleischwirtschaft. 92, 5, s. 96-102 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The lesser LAB gods: Pediococcus, Leuconostoc, Weissella, Carnobacterium and affiliated genera

    Huys, G., Leisner, Jørgen & Bjorkroth, J., 2012, Lactic acid bacteria - microbiological and functional aspects. Lahtinen, S., Ouwehand, A. C., Salminen, S. & Wright, A. V. (red.). 4. udg. CRC Press, s. 93-122 30 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The lactic acid bacterium, Carnobacterium maltaromaticum possess a diverse range of potential virulence genes some of which are related to similar genes in Listeria monocytogenes 

    Leisner, Jørgen, Hansen, M., Larsen, M., Ingmer, Hanne, Hansen, L. & Sørensen, S., 2010. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    The genus Paralactobacillus

    Leisner, Jørgen & Pot, B., 2014, Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy. Holzapfel, W. H. & Wood, B. J. B. (red.). Wiley-Blackwell, s. 355-358 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4225300