Jørgen Leisner
Lektor
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2000
- Udgivet
Description of Paralactobacillus selangorensis gen. nov., sp. nov., a new lactic acid bacterium isolated from chili bo, a Malaysian food ingredient
Leisner, Jørgen, Vancanneyt, M., Goris, J., Christensen, Henrik & Rasul, G., 2000, I: International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. 50, s. 19-24 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mælkesyrebakterier i traditionelle malaysiske fødevarer
Leisner, Jørgen, 2000, I: Naturens Verden. (11/12), s. 34-43 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
ID: 4225300
Flest downloads
-
830
downloads
Untersuchungen der Haltbarkeit von Cervelatwurst
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
239
downloads
Bacterial viruses enable their host to acquire antibiotic resistance genes from neighbouring cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
190
downloads
A diverse range of bacterial and eukaryotic chitinases hydrolyzes the LacNAc (Galβ1-4GlcNAc) and LacdiNAc (GalNAcβ1-4GlcNAc) motifs found on vertebrate and insect cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet