Peder Nørgaard
Lektor emeritus, Studielektor
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2001
- Udgivet
Relation between dietary chewing index value and net energy intake in cattle fed concentrates restrictively and forage ad libitum
Nørgaard, Peder & Mølbak, L., 2001, EAAP publication. Chwalibog, A. & Jakobsen, K. (red.). 103 udg. s. 67-70 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4223741
Flest downloads
-
1258
downloads
Salivary secretion during meals in lactating dairy cattle
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
696
downloads
Particle size alterations of feedstuffs during in situ neutral detergent fiber incubation
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
510
downloads
Effect of harvest time of red and white clover silage on chewing activity and particle size distribution in boli, rumen content and faeces in cows
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet