Laks er overfølsomme overfor kaninfoder

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Laks er overfølsomme overfor kaninfoder. / Buchmann, Kurt.

I: Ingenioeren, Bind 23, 2007, s. 28.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Buchmann, K 2007, 'Laks er overfølsomme overfor kaninfoder', Ingenioeren, bind 23, s. 28.

APA

Buchmann, K. (2007). Laks er overfølsomme overfor kaninfoder. Ingenioeren, 23, 28.

Vancouver

Buchmann K. Laks er overfølsomme overfor kaninfoder. Ingenioeren. 2007;23:28.

Author

Buchmann, Kurt. / Laks er overfølsomme overfor kaninfoder. I: Ingenioeren. 2007 ; Bind 23. s. 28.

Bibtex

@article{694c7a50a1c211ddb6ae000ea68e967b,
title = "Laks er overf{\o}lsomme overfor kaninfoder",
abstract = "Sojaprotein er en vigtig indgrediens i foder til fisk. Det har dog vist sig at der optr{\ae}der overf{\o}lsomhedslignende reaktioner i laksen tarm efter fodring. Udgivelsesdato: 8. juni",
keywords = "Det tidligere LIFE, laks, soja, salmon, soy",
author = "Kurt Buchmann",
note = "Popul{\ae}rvidenskabelig note af Kurt Buchmann under pseudonym kub",
year = "2007",
language = "Dansk",
volume = "23",
pages = "28",
journal = "Ingenioeren",
issn = "0105-6220",
publisher = "Mediehuset Ingenioeren A/S",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Laks er overfølsomme overfor kaninfoder

AU - Buchmann, Kurt

N1 - Populærvidenskabelig note af Kurt Buchmann under pseudonym kub

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Sojaprotein er en vigtig indgrediens i foder til fisk. Det har dog vist sig at der optræder overfølsomhedslignende reaktioner i laksen tarm efter fodring. Udgivelsesdato: 8. juni

AB - Sojaprotein er en vigtig indgrediens i foder til fisk. Det har dog vist sig at der optræder overfølsomhedslignende reaktioner i laksen tarm efter fodring. Udgivelsesdato: 8. juni

KW - Det tidligere LIFE

KW - laks, soja

KW - salmon, soy

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 23

SP - 28

JO - Ingenioeren

JF - Ingenioeren

SN - 0105-6220

ER -

ID: 8070678