Birgit Nørrung

Birgit Nørrung

Institutleder


  1. 2021
  2. Udgivet

    A Sustainability Compass for policy navigation to sustainable food systems

    Hebinck, A., Zurek, M., Achterbosch, T., Forkman, Björn, Kuijsten, A., Kuiper, M., Nørrung, Birgit, Veer, P. V. ’. & Leip, A., 2021, I: Global Food Security. 29, 100546.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. 2016
  4. Udgivet

    Fødevaresikkerhed, egenkontrol og kultur: et studie af egenkontrollen og fødevaresikkerhedskulturen på tre mindre kødforarbejdende virksomheder

    Nøhr, R., Larsen, M. H., Nørrung, Birgit & Lassen, J., 2016, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 42 s. (IFRO Rapport; Nr. 246).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  5. 2015
  6. Udgivet

    A risk-based microbiological criterion that uses the relative risk as the critical limit

    Andersen, J. K., Nørrung, Birgit, Machado, S. D. C. A. & Nauta, M., dec. 2015, I: Food Control. 58, s. 29-32 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2013
  8. Udgivet

    Case-by-case risk assessment of broiler meat batches: an effective control strategy for Campylobacter

    Christensen, B. B., Nauta, M., Korsgaard, H., Sørensen, A. I. V., Rosenquist, H., Boysen, L., Perge, A. & Nørrung, Birgit, 2013, I: Food Control. 31, 2, s. 485-490 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Occurrence and control of viruses in food handling environments and in ready-to-eat foods

    Porsbo, L. J., Jensen, T. & Nørrung, Birgit, 2013, I: Food Safety Assurance and Veterinary Public Health. 6, s. 181-200 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. 2012
  11. Udgivet

    Inactivation of norovirus surrogates on surfaces and raspberries by steam-ultrasound treatment

    Schultz, A. C., Uhrbrand, K., Nørrung, Birgit & Dalsgaard, Anders, 2012, I: Journal of Food Protection. 75, 2, s. 376-381 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Risk assessment of biological hazards for consumer protection

    Nørrung, Birgit, Collins, D., Budka, H. & Hugas, M., 2012, I: The EFSA Journal. 10, 10, 8 s., S1003.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Scientific Opinion on the public health hazards to be covered by inspection of meat (poultry): EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), EFSA Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM) and EFSA Panel on Animal Health and Welfare (AHAW)

    Nørrung, Birgit, EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), E. P. O. B. H. (., EFSA Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM), E. P. O. C. I. T. F. C. (. & EFSA Panel on Animal Health and Welfare (AHAW), E. P. O. A. H. A. W. (., 2012, I: The EFSA Journal. 10, 6, 179 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 2011
  15. Udgivet

    Development and evaluation of novel one-step TaqMan realtime RT-PCR assays for the detection and direct genotyping of genogroup I and II noroviruses

    Schultz, A. C., Varga, E., Dalsgaard, Anders, Christensen, L. S., Nørrung, Birgit, Hoorfar, J. & Vinjé, J., 2011, I: Journal of Clinical Virology. 50, 3, s. 230-234 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Scientific Opinion on an update on the present knowledge on the occurrence and control of foodborne viruses: EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), European Food Safety Authority (EFSA), Parma, Italy

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Hald, T. & Nørrung, Birgit, 2011, I: The EFSA Journal. 9, 7, 96 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 15916715