Birgit Nørrung

Birgit Nørrung

Institutleder


  1. Udgivet

    The challenge of setting risk-based microbiological criteria for Listeria monocytogenes

    Andersen, J. K. & Nørrung, Birgit, 2011, I: Food Control. 22, 9, s. 1495-1497 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    A risk-based microbiological criterion that uses the relative risk as the critical limit

    Andersen, J. K., Nørrung, Birgit, Machado, S. D. C. A. & Nauta, M., dec. 2015, I: Food Control. 58, s. 29-32 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    A quantitative microbiological risk assessment on Salmonella in meat: source attribution for human salmonellosis from meat: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, Vanopdebosch, E., 2008, I: The EFSA Journal. 625, 32 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Overview of methods for source attribution for human illness from foodborne microbiological hazards: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, Vanopdenbosch, E., 2008, I: The EFSA Journal. 764, 43 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Scientific Opinion on an update on the present knowledge on the occurrence and control of foodborne viruses: EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), European Food Safety Authority (EFSA), Parma, Italy

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Hald, T. & Nørrung, Birgit, 2011, I: The EFSA Journal. 9, 7, 96 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Scientific Opinion on the public health hazards to be covered by inspection of meat (swine): EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ), EFSA Panel on Contaminants in the Food Chain (CONTAM), EFSA Panel on Animal Health and Welfare (AHAW)

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Hald, T. & Nørrung, Birgit, 2011, I: The EFSA Journal. 9, 10, 198 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Pediocin PA-1 and a pediocin producing Lactobacillus plantarum strain do not change the HMA rat microbiota

    Bernbom, N., Jelle, B., Brogren, C. H., Vogensen, Finn Kvist, Nørrung, Birgit & Licht, T. R., 2009, I: International Journal of Food Microbiology. 130, 3, s. 251-257 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Effects of Lactococcus lactis on composition of intestinal microbiota: role of nisin.

    Bernbom, N., Licht, T. R., Brogren, C., Jelle, B., Johansen, A. H., Badiola, I., Vogensen, Finn Kvist & Nørrung, Birgit, 2006, I: Applied and Environmental Microbiology. 72, 1, s. 239-44 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Case-by-case risk assessment of broiler meat batches: an effective control strategy for Campylobacter

    Christensen, B. B., Nauta, M., Korsgaard, H., Sørensen, A. I. V., Rosenquist, H., Boysen, L., Perge, A. & Nørrung, Birgit, 2013, I: Food Control. 31, 2, s. 485-490 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 15916715