Birgit Nørrung

Birgit Nørrung

Institutleder


  1. 2006
  2. Udgivet

    Effects of Lactococcus lactis on composition of intestinal microbiota: role of nisin.

    Bernbom, N., Licht, T. R., Brogren, C., Jelle, B., Johansen, A. H., Badiola, I., Vogensen, Finn Kvist & Nørrung, Birgit, 2006, I: Applied and Environmental Microbiology. 72, 1, s. 239-44 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2007
  4. Udgivet

    Comparison of methods for detection of norovirus in oysters

    Schultz, A. C., Saadbye, P., Hoorfar, J. & Nørrung, Birgit, 20 mar. 2007, I: International Journal of Food Microbiology. 114, 3, s. 352-6 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2008
  6. Udgivet

    A quantitative microbiological risk assessment on Salmonella in meat: source attribution for human salmonellosis from meat: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, Vanopdebosch, E., 2008, I: The EFSA Journal. 625, 32 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Overview of methods for source attribution for human illness from foodborne microbiological hazards: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards

    Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, Vanopdenbosch, E., 2008, I: The EFSA Journal. 764, 43 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Quantitative assessment of risk to health of viral contamination of the food and the environment - progress and challenges

    Nørrung, Birgit, Schultz, A. C. & Dalsgaard, Anders, 2008.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. 2009
  10. Udgivet

    Killing two birds with stone: Detection and typing of GI norovirus

    Schultz, A. C., Dalsgaard, Anders, Christensen, L. S., Nørrung, Birgit, Hoorfar, J. & Vinjé, J., 2009.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  11. Udgivet

    Main concerns of pathogenic microorganisms in meat: chapter 1

    Nørrung, Birgit, Andersen, J. K. & Buncic, S., 2009, Safety of meat and processed meat. Toldrá, F. (red.). New York: Springer Science+Business Media, s. 3-29 27 s. (Food Microbiology and Food Safety).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  12. Udgivet

    Noroviruses

    Schultz, A. C., Vinjé, J. & Nørrung, Birgit, 2009, Molecular detection of foodborne pathogens. Liu, D. (red.). CRC Press, s. 75-89 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  13. Udgivet

    Pediocin PA-1 and a pediocin producing Lactobacillus plantarum strain do not change the HMA rat microbiota

    Bernbom, N., Jelle, B., Brogren, C. H., Vogensen, Finn Kvist, Nørrung, Birgit & Licht, T. R., 2009, I: International Journal of Food Microbiology. 130, 3, s. 251-257 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 2010
  15. Udgivet

    Evaluation of a rapid method for recovery of norovirus and hepatitis A virus from oysters and blue mussels

    Uhrbrand, K., Myrmel, M., Maunula, L., Vainio, K., Trebbien, R., Nørrung, Birgit & Schultz, A. C., 2010, I: Journal of Virological Methods. 169, 1, s. 70-78 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 15916715