Birgit Nørrung
Institutleder
IVH, Sekretariat og drift
Grønnegårdsvej 15, 1870 Frederiksberg C
- 2006
- Udgivet
Effects of Lactococcus lactis on composition of intestinal microbiota: role of nisin.
Bernbom, N., Licht, T. R., Brogren, C., Jelle, B., Johansen, A. H., Badiola, I., Vogensen, Finn Kvist & Nørrung, Birgit, 2006, I: Applied and Environmental Microbiology. 72, 1, s. 239-44 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2007
- Udgivet
Comparison of methods for detection of norovirus in oysters
Schultz, A. C., Saadbye, P., Hoorfar, J. & Nørrung, Birgit, 20 mar. 2007, I: International Journal of Food Microbiology. 114, 3, s. 352-6 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2008
- Udgivet
A quantitative microbiological risk assessment on Salmonella in meat: source attribution for human salmonellosis from meat: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards
Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, , 2008, I: The EFSA Journal. 625, 32 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Overview of methods for source attribution for human illness from foodborne microbiological hazards: Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards
Andreoletti, O., Budka, H., Buncic, S., Collin, P., Collins, J. D., Koeijer, A. D., Griffin, J., Havelaar, A., Hope, J., Klein, G., Kruse, H., Magnino, S., López, A. M., McLauchlin, J., Nguyen-Thé, C., Noeckler, K., Nørrung, B., Maradona, M. P., Roberts, T., Vågsholm, I. & 1 flere, , 2008, I: The EFSA Journal. 764, 43 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantitative assessment of risk to health of viral contamination of the food and the environment - progress and challenges
Nørrung, Birgit, Schultz, A. C. & Dalsgaard, Anders, 2008.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
Veterinærområdets sommerbrev
Dietz, Hans Henrik, Jørgensen, P. F., Henriksen, P. S., Nørrung, Birgit & Jensen, Asger Lundorff, 2008, I: Veterinærområdets Informationsbrev. 1, 1, s. 1-4 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Veterinærområdets vinterbrev
Dietz, Hans Henrik, Jørgensen, P. F., Nørrung, Birgit, Jensen, Asger Lundorff & Andersen, P. T. (red.), 2008, I: Veterinærområdets Informationsbrev. 1, 2, s. 1-5 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2009
- Udgivet
Killing two birds with stone: Detection and typing of GI norovirus
Schultz, A. C., Dalsgaard, Anders, Christensen, L. S., Nørrung, Birgit, Hoorfar, J. & Vinjé, J., 2009.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Main concerns of pathogenic microorganisms in meat: chapter 1
Nørrung, Birgit, Andersen, J. K. & Buncic, S., 2009, Safety of meat and processed meat. Toldrá, F. (red.). New York: Springer Science+Business Media, s. 3-29 27 s. (Food Microbiology and Food Safety).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Noroviruses
Schultz, A. C., Vinjé, J. & Nørrung, Birgit, 2009, Molecular detection of foodborne pathogens. Liu, D. (red.). CRC Press, s. 75-89 15 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
ID: 15916715
Flest downloads
-
532
downloads
Fødevaresikkerhed, egenkontrol og kultur: et studie af egenkontrollen og fødevaresikkerhedskulturen på tre mindre kødforarbejdende virksomheder
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
24
downloads
A Sustainability Compass for policy navigation to sustainable food systems
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet